Har du et spørgsmål?Ring til os:+8618910611828

Plastgulve af forskellige hovedmaterialer (II) – Polypropylen (PP)

Polypropylen (PP) plastgulv er en ny type miljøvenligt gulvmateriale.Polypropylenmateriale har karakteristika af høj styrke, høj stivhed, høj elasticitet, slidstyrke og vandtæt, og er meget udbredt i gulve, tage, damme og andre områder.PP-gulve har flere farvevalg, er smukkere, og monteringen er forholdsvis enkel.

Ydeevne: PP-gulv har god slidstyrke og korrosionsbestandighed.Det har stærk tilpasningsevne til temperatur og fugtighed og er ikke let at udvide og deformere.PP-gulvet har en god anti-skrid ydeevne og er let at rengøre.Den har også høj slagfasthed og kan modstå større belastninger.- Anvendelseseksempel: PP-gulve bruges ofte på fabrikker, lagre, logistikcentre og stadioner og andre steder.Den er velegnet til miljøer, hvor der kræves store belastninger og holdbarhed.

Følgende er egenskaberne ved PP plastgulv:

1.Miljøbeskyttelsesydelse: PP plastgulvmateriale er 100% miljøvenligt materiale, indeholder ikke tungmetaller og andre skadelige stoffer, kan genbruges og genbruges og forårsager ikke skade på miljøet.

2. Slidstyrke: PP plastgulvmateriale er blevet styrket til at have stærk slidstyrke, er ikke let at deformere eller beskadige og kan modstå tung belastning og høj belastningsbrugsmiljø.

3.Anti-slip egenskab: Overfladen af ​​PP plast gulvmateriale er blevet specielt tekstureret og behandlet, som har god anti-slip ydeevne, som kan forhindre folk i at glide og blive skadet, mens de går.

4.. Letvægts: PP plastgulvmateriale er let i vægt, let at bære og lægge, og vil ikke belaste bygningens strukturelle belastning.

5. Korrosionsbestandighed: PP plastgulvmaterialer har stærk syre- og alkaliresistens, kemisk korrosionsbestandighed og forureningsbestandighed og vil ikke forårsage gulvfejl på grund af kemisk korrosion.

6. Praktisk installation og vedligeholdelse: Lægningen af ​​PP-plastgulve er meget enkel, der kræves ingen komplicerede byggeværktøjer og færdigheder, og rengøringen er også meget praktisk, bare tør med rent vand.

Kort sagt er PP plastgulve en ny type miljøvenligt gulvmateriale med en række fremragende egenskaber.Dens miljøbeskyttelse, slidstyrke, skridsikkerhed, bekvem installation og vedligeholdelse og andre egenskaber gør den yderst konkurrencedygtig på markedet.


Indlægstid: 25-jun-2023